IntraBio actief op zoek naar patiënten met NPC

Beste patiënt,
Beste ouder,
Beste zorgverlener,

IntraBio is op dit ogenblik actief op zoek naar patiënten met NPC om deel te nemen aan een fase 3 klinische studie met N-Acetyl-L-Leucine.

Toelatingscriteria

Patiënten van 4 jaar en ouder komen in aanmerking voor werving op de verschillende onderzoekslocaties. Patiënten moeten neurologische problemen vertonen en mogen geen ander onderzoeksgeneesmiddel gebruiken.
Patiënten mogen een stabiele dosis miglustat gebruiken.

Screeningscentra

Screeningscentra zijn gelokaliseerd in Nederland (Amsterdam), Zwitserland (Bern) en op verschillende plaatsen in Duitsland. Transport en verblijfskosten worden betaald door de sponsor van de klinische studie.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of indien gewenst kunnen wij ook verdere informatie voor jullie vragen. Ook voor andere assistentie zijn we vanuit BOKS steeds bereid te helpen.
Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Made with love by Hootkoetuur