Skip to main content

Goed doel steunen

Sterk ledencontact
Autonome vrijwilligersvereniging
Belangenbehartiging

Bent u iemand met een gouden hart die graag een goed doel wilt steunen door geld te doneren? BOKS vzw is een vrijwilligersvereniging dat zich inzet voor mensen met een stofwisselingsziekte. Een 90-tal vrijwilligers zetten zich dagelijks in om deze mensen zo goed mogelijk te kunnen steunen. Hun doel daarbij is het optimaliseren van hun levenskwaliteiten en -kwantiteiten.

Bent u iemand met een gouden hart die graag een goed doel wilt steunen?

Bel ons Vul het contactformulier in

Wilt u graag een goed doel steunen en geld doneren?

Vele van deze ziektes zijn zo zeldzaam dat het moeilijk wordt om enkel voor deze mensen iets op te bouwen. Daarom zijn wij een overkoepelende vrijwilligersvereniging voor alle stofwisselingsziekten. Om in staat te kunnen zijn deze mensen hulp aan te bieden, hebben we een budget nodig. Dat budget verkrijgen we dankzij wilde weldoeners die ons goed doel willen steunen, onder andere door geld te doneren of vrijwilliger te worden. Wilt u graag een donatie voor een stofwisselingsziekte geven? Dan zijn wij u daar enorm dankbaar voor.

Een goed doel steunen

Bent u zelf iemand die een stofwisselingsziekte, ook wel metabole ziekte genoemd, heeft, dan kan u ook lid worden. Zo komt u in contact met lotgenoten en voelt u zich minder alleen in uw situatie. Een goed doel steunen gaat verder dan enkel geld doneren. U kan zich bijvoorbeeld inzetten als vrijwilliger om op een administratieve manier te helpen of door mee de activiteiten te organiseren. Opteert u toch liever om geld te doneren, dan kan dat zeker en vast en kan u vanaf een bedrag van € 40 een fiscaal attest ontvangen voor het steunen van een goed doel.

stamcel

Kies ervoor een meerwaarde te zijn

BOKS vzw in Melsele, Beveren, wilt graag een steunpilaar zijn in het leven van de mensen met een stofwisselingsziekte. Om daartoe in staat te zijn hebben we nood aan mensen die geld willen doneren om ons als goed doel te steunen. Kom daarom meer te weten over wie en wat we zijn en voor wie we ons inzetten en zet uw hart open om deze mensen vooruit te helpen.

Heeft u bijkomende vragen, dan kan u ons altijd telefonisch bereiken op 0498 70 15 03 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kan ook altijd het contactformulier invullen.