Ook een financieel steuntje in de rug is welkom!

Giften

Voor giften vanaf € 40 kan u een fiscaal attest bekomen. Dit kan u een  belastingvoordeel geven.

Expliciete vermelding van “Gift” is noodzakelijk.

Een gift kan in één keer gestort worden of kan ook maandelijks.

Overschrijven kan op rek.nr. BE70 7510 0149 2325 van BOKS vzw.

Sponsoring

U kan de werking van BOKS vzw ook sponsoren via:

  • een activiteit
  • de algemene werking financieel te ondersteunen
  • te adverteren op onze website en/of in ons driemaandelijks tijdschrift.

Meer info kan u opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BOKS vzw als erfgenaam

U kan BOKS vzw tot erfgenaam maken.

Een legaat aan BOKS vzw is fiscaal voordelig aangezien de successierechten voor BOKS vzw slechts 8,8 % bedragen. Uw erfenis kan op die manier zo optimaal mogelijk gebruikt worden.

Het duo – legaat geeft u de mogelijkheid om zowel voor diegenen aan wie u een deel achterlaat als voor BOKS vzw een win—win situatie te creëren. Bij een duo – legaat betaalt BOKS vzw de successierechten op het aan de erfgenamen geschonken bedrag! Op die manier kan u uw eigen erfgenamen bevoordelen en tegelijk een schenking doen. BOKS vzw geeft u graag meer uitleg indien u een dergelijk duo—legaat zou overwegen.

U kan BOKS vzw een legaat nalaten door in uw testament te vermelden dat u een deel of heel uw bezit, als u geen wettelijke erfgenamen heeft aan BOKS vzw nalaat. Dit kan zowel in een handgeschreven als in een notarieel testament.  Om misverstanden te vermijden raden wij u aan uw testament, welke vorm die ook is, bij een notaris in bewaring te geven.

!! De Vlaamse regering keurde een voorontwerp van decreet goed dat mogelijk een impact heeft op het duolegaat. Bij BOKS vzw volgen we de ontwikkelingen op de voet en informeren we u via onze nieuwsbrief zodra er meer informatie beschikbaar is.

Wie een duolegaat in een testament heeft opgenomen, raden we aan om het testament te laten bekijken door een notaris en indien nodig te laten aanpassen

Ik steun BOKS

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dank aan:

Anylam Pharmaceuticals
Amicus Therapeutics
Biomarin Pharmaceutical
Chiesi
Donorinfo
Fifty One international
Ladies Circle
Nutricia
Orchard Therapeutics
Recordati
Rotary
Sanofi - Lysomed
Sobi
Tadeka
Unltragenyx
Vitaflo

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Made with love by Hootkoetuur

BOKS vzw zoekt een nieuwe coördinator

Lees hier onze vacature


Belangrijke oproep!

Wij zoeken mensen die op zaterdag 17 september willen meewerken aan een filmopname. Lees hier waarover het precies gaat.


Zing mee met Klankjorum!

Klankjorum is een popkoor van Linkeroever. Zij vieren dit jaar ons 25jarig bestaan. BOKS vzw en Klankjorum willen beide verenigingen creatief in “the picture” zetten. Wij brengen o.a. het liedje “This is me” uit “The Greatest Showman”. Wij zouden het de max vinden indien BOKS leden deze song, op het podium, zouden meezingen. Meer info.


DRINGENDE vraag aan onze leden met een mitochondriale aandoening (MELAS) voor deelname aan een beloftevolle studie!
Indien je voldoet aan de voorwaarden, mag je mailen naar Martine Van Steenkiste (MITO werkgroep BOKS vzw).
Meer info


Het WPA wil meer te weten komen over uw ervaringen met zorgprocessen: wordt er naar u geluisterd? wordt aan uw behoeften voldaan? wordt jouw perspectief gewaardeerd? Vul aub deze enquête (version Français) in. Meer info.


Lijdt u aan een zeldzame ziekte en bent u meerderjarig (18+)? Vul dan aub deze vragenlijst in. Het betreft een onderzoek van de KUL Leuven waarin gepeild wordt naar de mening, noden en ervaring van patiënten en zorgverleners in België. Meer info.