Skip to main content

Klankjorum

Dag BOKS-leden,
In het najaar, op 12 en 13 november 2022 geven wij, Klankjorum, een benefiet concert voor jullie vereniging. Klankjorum is een popkoor van Linkeroever en wij vieren dit jaar ons 25jarig bestaan. BOKS vzw en Klankjorum willen beide verenigingen creatief in “the picture” zetten.
Wij brengen oa het liedje “This is me” uit “The Greatest Showman”. Wij zouden het de max vinden indien BOKS leden deze song, op het podium, zouden meezingen.

Wie wil er meedoen?

Wij zingen het lied 5-stemmig maar wij hebben partituren, ingezongen mp3tjes, een YouTube filmpje ter beschikking om eventueel thuis te oefenen. Wij repeteren elke woensdagavond van 20u tot 22u. Elke repetitie is ook te volgen via Teams (= praatbox). Natuurlijk zijn jullie ook hartelijk welkom op de repetities zelf. Op zaterdag 3 september hebben wij een repetitie-zangdag waarop de BOKS-zangers kunnen uitgenodigd worden. Jullie hoeven geen super-zanger te zijn of perfect noten te kunnen lezen. Samen “performen” en op het podium staan, is belangrijk.

Beluister hier “This is me”

Jullie bijdrage, vooral in dat lied, betekent echt een meerwaarde voor ons concert én voor jullie vereniging. En dat willen wij uitdragen!!!
“we are warriors and yeah, that’s what we’ve become”, “I make no apologies, this is me”

Alvast heel hartelijk bedankt om van dit concert, samen met ons, een unieke ervaring te maken !

Jullie mogen mij altijd contacteren voor info, vragen ….
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter Klankjorum

poster klankjorum