Skip to main content

Lid worden wanneer u een stofwisselingsziekte heeft

Sterk ledencontact
Autonome vrijwilligersvereniging
Belangenbehartiging

Bij ons kan u lid worden wanneer u een stofwisselingsziekte heeft en graag andere mensen wilt leren kennen in deze situatie. Ook wanneer u hulp nodig heeft of deel wilt nemen aan onze activiteiten in Melsele, Beveren bent u zeer welkom bij ons. Wij bij BOKS vzw willen het leven met een metabole aandoening graag helpen verlichten door mensen samen te brengen, informatie door te geven over allerlei zaken en er gewoon te zijn.

Bent u iemand met een gouden hart die graag een goed doel wilt steunen?

Bel ons Vul het contactformulier in

Lid worden verlicht uw leven met een stofwisselingsziekte

Het hebben van een metabole ziekte heeft een invloed op uw levensstijl. In contact komen met lotgenoten en kunnen spreken over de stofwisselingsziekte met iemand die u volledig begrijpt kan goed doen, een goede reden dus om lid te worden. Wilt u graag lid worden van onze vrijwilligersvereniging voor stofwisselingsziekten? Dat horen we graag. Wij zetten ons graag in voor wat belangrijk is voor u en zorgen dat we u steeds kunnen informeren, sensibiliseren, in contact brengen met lotgenoten en opvangen waar nodig. Lid worden maakt het voor u en uw familie een beetje gemakkelijker om te leven met een stofwisselingsziekte ten gevolge van een enzymdefect.

stamcel

Besluit om u aan te sluiten

U heeft een zeldzame, erfelijke stofwisselingsziekte wanneer er in uw lichaam een enzym defect is. Wanneer dat het geval is en u graag ondersteuning krijgt in uw situatie, dan kan u zich aansluiten bij onze vrijwilligersvereniging. Besluit dus vandaag nog om lid te worden en leer ook anderen kennen met een stofwisselingsziekte. Heeft u vragen over hoe u lid wordt of over iets anders, dan mag u altijd het contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen 0498 70 15 03 of e-mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..